Satay wieprzowina z chrupiącą sałatką jabłkową
Satay wieprzowina z chrupiącą sałatką jabłkową może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na $2.8 za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 358 kalorii, 32G białka, oraz 16G tłuszczu na porcję. 19 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Ten przepis z BBC Good Food wymaga paczki kolendry, tajskiego sosu rybnego, paczki mięty i cukru. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest solidny. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Chrupiąca Sałatka Z Jabłkami, Chrupiąca Sałatka Z Jabłkami, oraz Chrupiąca Sałatka Z Jabłkami.
Instrukcje
Masło orzechowe wymieszać ze słodkim sosem chilli, a następnie doprawić pieprzem (masło orzechowe jest wystarczająco słone). Ułóż wieprzowinę na blasze do pieczenia, umyj wierzch połową mieszanki orzechowej, a następnie grilluj przez 3 minuty. Ostrożnie obrócić steki wieprzowe, zmiksować z pozostałą mieszaniną, a następnie grillować przez 3-4 minuty więcej, aż tylko gotowane przez.
Tymczasem zrobić sałatkę, mieszając sok z limonki, sos rybny i cukier w misce. Wymieszać w plasterkach jabłka, aby były dobrze pokryte w dressingu, a następnie wrzucić z kolendrą i miętą.
Podawać chrupiącą sałatkę jabłkową obok steków wieprzowych, z ryżem jaśminowym na boku.