Sassy kreolski gulasz rybny może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $5.26 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 39g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 370 kalorii. 3 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i pescatarian dieta. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Mieszanka liścia laurowego, cytryny, pomidory w puszkach i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 92%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Sassy Fish Bake with Tomato-Bacon-Avocado Salsa, Kreolska Zupa Rybna, oraz Filety Z Ryb Kreolskich dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Podsmażyć cebulę i czosnek, aż cebula są przezroczyste.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek świeżego Szpinaku (ok
20 Cienkich Plastrów Cukinii
2
Dodaj marchew i seler; smażyć przez około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
3
Dodaj cukinię i zielony pieprz; smażyć około 5 protokół.
Dodaj liść laurowy, tymianek, pomidory, sok pomidorowy i bulion lub wodę. Dusić około 20 minut lub aż warzywa będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
(zalecane: Sacramento)
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
1 Funt Makaronu Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
2 Szklanki Ząbków Czosnku
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
5
Dodać sos pieprzowy, sól i pieprz czarny.Wymieszaj sok z cytryny i rybę. Dusić około 5 minut, aż ryba jest po prostu gotowane i płatki łatwo widelcem.chochle do misek i top ze świeżą pietruszką.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Posiekana świeża Trybula Lub 1 łyżka Suszonej Trybuli
świeża Pietruszka
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
Chochla
6
Podawać z cytryną i bardziej ostrym sosem. Wspaniały ze świeżym, gorącym chlebem kukurydzianym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Klin Cytrynowy
Do Podania Smażone Ostrygi Lub Pokrojony W Kostkę Gotowany Kurczak
Posiekana świeża Trybula Lub 1 łyżka Suszonej Trybuli
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Alzacja Willm Pinot Gris Reserve z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 16 dolarów za butelkę.