Sardynki Na Grilu

Sardynki Na Grilu
Sardynki na grilu mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na $1.9 za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 710 kalorii, 24g białka, oraz 67 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 1. Udaj się do sklepu i odbierz pikantny, ząbki czosnku, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 13 osób uznało ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Sardynki Na Żyto, Sardynki Nadziewane, oraz Spaghetti z sardynkami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ząbki czosnku zetrzeć mikroplanem, aby były bardzo fine.In miskę, czosnek wymieszać z olejem, solą i pieprzem, a zioła drobno posiekane. Sardynki zalać tym sosem i wstawić do lodówki, przykrytej, na 1 godzinę.Gdy będziesz gotowy do jedzenia, rozgrzej grill.Gotować sardynki z każdej strony tylko przez 3 do 4 minut, w zależności od wielkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
SardynkiSardynki
1/2 Funta Fasoli Garbanzo, Namoczonej I Ugotowanej (zarezerwowano 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)1/2 Funta Fasoli Garbanzo, Namoczonej I Ugotowanej (zarezerwowano 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MicroplaneMicroplane
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Posmaruj sosem podczas gotowania. Dostosuj przyprawę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Po 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, PokruszonychPo 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, Pokruszonych
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
3
Grillowane sardynki podajemy z marynowaną sałatką z kopru włoskiego i rzodkiewki z oliwą z oliwek, solą i pieprzem oraz wyciśniętym sokiem z cytryny i ryżem jaśminowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Ryż JaśminowyRyż Jaśminowy
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
SardynkiSardynki
Kapary Pakowane W Sól, Namoczone, Opłukane I OdsączoneKapary Pakowane W Sól, Namoczone, Opłukane I Odsączone
Pokrojony W Kostkę, Częściowo Odtłuszczony Ser Mozzarella (1/2-calowe Kostki)Pokrojony W Kostkę, Częściowo Odtłuszczony Ser Mozzarella (1/2-calowe Kostki)
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia33
Magazyn