Sardynki Na Grilu
Sardynki na grilu mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na $1.9 za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 710 kalorii, 24g białka, oraz 67 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 1. Udaj się do sklepu i odbierz pikantny, ząbki czosnku, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 13 osób uznało ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Sardynki Na Żyto, Sardynki Nadziewane, oraz Spaghetti z sardynkami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ząbki czosnku zetrzeć mikroplanem, aby były bardzo fine.In miskę, czosnek wymieszać z olejem, solą i pieprzem, a zioła drobno posiekane. Sardynki zalać tym sosem i wstawić do lodówki, przykrytej, na 1 godzinę.Gdy będziesz gotowy do jedzenia, rozgrzej grill.Gotować sardynki z każdej strony tylko przez 3 do 4 minut, w zależności od wielkości.
Posmaruj sosem podczas gotowania. Dostosuj przyprawę.
Grillowane sardynki podajemy z marynowaną sałatką z kopru włoskiego i rzodkiewki z oliwą z oliwek, solą i pieprzem oraz wyciśniętym sokiem z cytryny i ryżem jaśminowym.