Salumi z winogronowym Mostarda i pełnoziarnistym Gnocci Fritti

Salumi z winogronowym Mostarda i pełnoziarnistym Gnocci Fritti
Salumi z winogronowym Mostardanem i pełnoziarnistym Gnocci Fritti może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.84 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 476 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka parmezanu, ciepłe mleko, ocet szampański i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 42%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Koper-czosnek wieprzowina wędzona z koprem włoskim Gremolatan i winogron Mostarda, Babeczki Bananowe Z Całych Winogron Pszennych, oraz Gnocci z warzywami i fetą.

Instrukcje

1
Doprowadzić wszystkie składniki z wyjątkiem musztardy, aby gotować na wolnym ogniu w dużym dużym garnku na średnim ogniu, mieszając, aż cukier się rozpuści. Dusić, aż ciecze zagęścić i winogrona są miękkie, ale większość są nadal nienaruszone, często mieszając, o 30 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
MusztardaMusztarda
WinogronaWinogrona
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Wymieszać z musztardą. DO AHEAD: może być wykonany 1 tydzień wcześniej. Ochłodzić, przykryć i schłodzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
MusztardaMusztarda
1
W małej misce wymieszać ciepłe mleko i cukier; wymieszać z drożdżami.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
DrożdżeDrożdże
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Odstawić, aż mieszanina będzie gąbczasta, około 6 minut.
3
Połączyć 3/4 szklanki mąki, sól, i cayenne w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mielony Pieprz CayenneMielony Pieprz Cayenne
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Dodaj 7 łyżek letniej wody, 1 łyżeczkę oliwy z oliwek i mieszaninę drożdży; mieszaj do miękkiego lekko lepkiego ciasta. Kolejną dużą miskę posmarować oliwą z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
CiastoCiasto
WodaWoda
DrożdżeDrożdże
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
5
Dodać ciasto i obrócić do płaszcza. Przykryj miskę folią i ręcznikiem kuchennym.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki KuchenneRęczniki Kuchenne
Folia FoliowaFolia Foliowa
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
6
Pozostawić ciasto do wyrośnięcia w ciepłym obszarze wolnym od przeciągów, aż podwoi objętość, około 1 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
7
Zagnieść ciasto na powierzchni roboczej, aż będzie gładkie, posypując lekko większą ilością mąki, jeśli będzie bardzo lepkie. Podziel ciasto na pół. Kształt każdej połowy w prostokąt o szerokości 2 cali i grubości 1/3 cala. Pokrowiec z folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
8
Ustaw maszynę do makaronu na najszersze ustawienie. Uruchom 1 Prostokąt przez maszynę 6 razy.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Maszyna Do MakaronuMaszyna Do Makaronu
9
Pociąć ciasto na pół w poprzek; obrócić maszynę do następnego-Węższego ustawienia. Kontynuuj ciasto przez maszynę, dostosowując się do następnego Węższego ustawienia po każdym przejściu 6, aż każdy pasek ma około 4 cali szerokości, 12 cali długości i 1/16 cala grubości. Powtórz z drugim prostokątem ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
10
Pokrój każdy pasek ciasta w poprzek na paski o szerokości 1 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
11
Wlać olej rzepakowy do dużego rondla na głębokość 1 cala. Podłącz termometr do głębokiego smażenia na patelni; rozgrzej olej na średnim ogniu do 177°. smaż ciasto partiami do złotego i chrupiącego, około 2 minut na partię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
PatelniaPatelnia
12
Przełożyć na wyłożoną papierem ręcznikiem blachę do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
13
Posyp gorące gnocchi serem. DO AHEAD: może być wykonany 6 godzin wcześniej.
Składniki, których będziesz potrzebować
GnocchiGnocchi
SerSer
14
Odstawić w temperaturze pokojowej. Rozgrzej w piekarniku 177° około 5 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
1
Ułóż salumi na talerzu.
2
Podawać z mostardą i gnocchi.
Składniki, których będziesz potrzebować
GnocchiGnocchi

Składniki

1(może być lub przeglądać)aktywne suche drożdżeaktywne suche drożdże1Worek 16 uncji Świeże/mrożone warzywa mieszane (marchew/kukurydza/fasola szparagowa/groszek)Worek 16 uncji Świeże/mrożone warzywa mieszane (marchew/kukurydza/fasola szparagowa/groszek)6Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyOlej rzepakowy (do głębokiego smażenia)Olej rzepakowy (do głębokiego smażenia)0(może być lub przeglądać)1 całe świeże jalapeno1 całe świeże jalapeno1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiOcet szampańskiOcet szampański6Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyRóżne cienko pokrojone włoskie wędliny (takie jak salami, mortadella,prosciutto, speck i coppa)Różne cienko pokrojone włoskie wędliny (takie jak salami, mortadella,prosciutto, speck i coppa)1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)Musztarda DijonMusztarda Dijon11 funt cukinii,posiekany świeży rozmarynposiekany świeży rozmaryn2(zima)ciepłe (105°F do 115 ° F) pełne mlekociepłe (105°F do 115 ° F) pełne mleko2(zima)do przyprawiania mięsado przyprawiania mięsa11 funt cukinii,oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia plus więcej do miski do powlekaniaoliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia plus więcej do miski do powlekania1stripSkórka z 1 pomarańczy, usunięta w obieraczce do warzywSkórka z 1 pomarańczy, usunięta w obieraczce do warzyw2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkidrobno starty parmezandrobno starty parmezan907Orzechy dowolne (posiekane)kubki łodygi bez pestek czerwone winogrona (okubki łodygi bez pestek czerwone winogrona (o2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiposiekana czerwona cebulaposiekana czerwona cebula11 funt cukinii,suszona kruszona czerwona paprykasuszona kruszona czerwona papryka1(może być lub przeglądać)(skąpe) sól(skąpe) sól1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiŻółto-zielona lukrecja sznurkowataŻółto-zielona lukrecja sznurkowata1(może być lub przeglądać)Żółto-zielona lukrecja sznurkowataŻółto-zielona lukrecja sznurkowata7(zima)letnia wodaletnia woda1776 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki(lub więcej) mąka pszenna pełnoziarnista(lub więcej) mąka pszenna pełnoziarnista
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia8
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn