Salsa Z Pieczonych Buraków
Salsan z pieczonych buraków to wegańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 143 kalorie, 2G białka, oraz 11g tłuszczu. Na 66 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Najlepiej sprawdza się jako przystawka i odbywa się w mniej więcej 1 godzina i 14 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Udaj się do sklepu i podnieś sól, ząbek czosnku, zieloną cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 49%. Spróbuj Salsa Z Pieczonych Buraków, Harissa Przyprawiony Snapper Z Pieczonym Burakiem Salsa & Karmelizowane Ca, oraz Pieczona Frittata z buraków, szalotki i koziego sera dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 204°.
Umieść worek piekarnika Reynolds na patelni o wymiarach 13x9x2 cali. Spryskać wewnątrz torby sprayem do gotowania.
Dodaj mąkę i oliwę do worka piekarnika; delikatnie wyciśnij worek, aby wymieszać składniki.
Usuń buraki, pozostawiając 2-calowe łodygi i skórę na burakach. Buraki umyć; włożyć do worka piekarnika.
Zamknij torbę z nylonowym krawatem.
Wytnij sześć 1/2-calowych szczelin w torbie w pobliżu krawata. Włóż końce torby do patelni.
Piec 45 do 55 minut lub do momentu, gdy buraki będą miękkie po przekłuciu widelcem.
Odstawić na 10 minut. Ostrożnie pokrój torebkę i pozwól burakom lekko ostygnąć. Gdy jest wystarczająco chłodny do obsługi, usuń skórę z buraków.
Buraki pokroić w kostkę 1/2 cala; umieścić w małej misce. Wymieszać pozostałe składniki. Przechowywać w lodówce co najmniej 1 godzinę.