Salsa Squash
Salsa Squash może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis służy 2. Jedna porcja zawiera 301 kalorii, 11g białka, oraz 15 g tłuszczu. Na 1,28 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać masło, sól, ząbek czosnku, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Salsa Z Dyni, Salsa Spaghetti Squash, oraz Grillowany Squash i Salsa Verde dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym rondlu, przynieść 1 w. wody do wrzenia; umieść squasha w koszu na parze nad wodą. Zmniejszyć ciepło; przykryć i parę przez 10-15 minut lub do miękkości.
Tymczasem, w dużym rondlu, podsmażyć cebulę i czosnek na maśle do miękkości. Wymieszać z salsą, solą i kostkami squasha. Połówkę mieszaniny łyżka do nasmarowanego 1-qt. naczynie do pieczenia.
Posypać 1/4 szklanki sera. Top z pozostałą mieszaniną squasha.
Przykryć i piec w temperaturze 400° przez 15 minut. Odkryć; top z pozostałym serem.
Piec 5 minut dłużej lub do rozpuszczenia sera.