Salsa Squash

Salsa Squash
Salsa Squash może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis służy 2. Jedna porcja zawiera 301 kalorii, 11g białka, oraz 15 g tłuszczu. Na 1,28 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać masło, sól, ząbek czosnku, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Salsa Z Dyni, Salsa Spaghetti Squash, oraz Grillowany Squash i Salsa Verde dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużym rondlu, przynieść 1 w. wody do wrzenia; umieść squasha w koszu na parze nad wodą. Zmniejszyć ciepło; przykryć i parę przez 10-15 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kosz ParowyKosz Parowy
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Tymczasem, w dużym rondlu, podsmażyć cebulę i czosnek na maśle do miękkości. Wymieszać z salsą, solą i kostkami squasha. Połówkę mieszaniny łyżka do nasmarowanego 1-qt. naczynie do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
3
Posypać 1/4 szklanki sera. Top z pozostałą mieszaniną squasha.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
4
Przykryć i piec w temperaturze 400° przez 15 minut. Odkryć; top z pozostałym serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
5
Piec 5 minut dłużej lub do rozpuszczenia sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone

Polecane wino: Sparkling Rose, Wino Musujące

Sos do maczania świetnie komponuje się z musującym różem i winem musującym. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Możesz spróbować Ca ' Furlan Cuvee Mariana Sparkling rosé. Recenzenci bardzo to lubią z 4.2 z 5 gwiazdek i cena około 12 dolarów za butelkę.
Ca ' Furlan Cuvee Mariana Sparkling Rose
Ca ' Furlan Cuvee Mariana Sparkling Rose
Świetna musująca mieszanka pinot noir od twórców Ca' Furlan Prosecco! Aromaty świeżych wiśni, truskawek i płatków róży. Okrągłe i kremowe na podniebieniu, z rześkimi orzeźwiającymi bąbelkami i długim, zrównoważonym wykończeniem.Mieszanka: 84% Glera, 16% Pinot Noir
TrudnośćNormalny
Gotowe W35 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia15
Magazyn