Salsa Pomidorowa Pieczona W Ogniu
Salsa pomidorowa pieczona w ogniu może być dobrym przepisem na poszerzenie repertuaru przystawek. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis służy 30 i kosztuje 6 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 3 kalorie. Jest to bardzo przystępne ceny przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i podnieś koszerną sól, ząbki czosnku, jalapeño i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 14%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Salsa Pomidorowa Pieczona W Ogniu, Ognista Zupa pomidorowo-fasolowa z salsą ze świeżej kukurydzy, oraz Ogień i owoce żółty pomidor Salsa.
Instrukcje
Rozgrzać grill do góry. Ustaw pomidory i jalapeo na ruszcie do gotowania i grillować bez obracania, aż zwęglone i bąbelki na dole, z jakimś kolorem na górze, o 15 protokół.
Warzywa przełożyć do blendera i dodać pozostałe składniki. Wirować, aż dobrze wymieszane, o 1 minutę.