Salsa Grochowo-pomidorowa

Salsa Grochowo-pomidorowa
Przepis czarnooka Pean i Salsa pomidorowa może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w mniej więcej 20 minut. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 73 kalorie, 5G białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. Na 24 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka mielonego kminku, czosnku, Poblano chile i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Tylko kilku osobom spodobała się ta przystawka. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Z łyżeczką wynik 77%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Hoppin ' John Cakes z grillowanym pomidorem i salsą z czarnego groszku, Salsa Black Bean & Black-Eyed Pea, oraz Salsa Black-Eyed Pea.

Instrukcje

1
Umieść wszystkie składniki w dużej misce i wrzuć do połączenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia32
Magazyn