Salade Niçoise z grillowanym kurczakiem
Need a bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie przystawki? Salade Niçoise z grillowanym kurczakiem może być super przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 237 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.58 za porcję. Jest idealny do 4 Lipca. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka octu winnego, pomidory koktajlowe, skórki, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Grillowana Salada Z Tuńczykiem Niçoise, Grillowany Łosoś Salade Niçoise, oraz Salade Nicoise.
Instrukcje
Ziemniaki na parze, przykryte, 15 minut lub do miękkości; lekko ostudzić.
Połącz ziemniaki i wino w misce; delikatnie wymieszaj, aby pokryć. Fasolka szparagowa na parze, pokryta, 6 minut lub do chrupkiego-przetargu. Spłukać pod zimną wodą; odcedzić.
Połączyć 2 łyżki szalotki, 1 łyżka musztardy Dijon, i estragon w misce.
Dodać kurczaka, podrzucając dobrze płaszcz.
Umieść kurczaka na patelni brojlerów pokrytej sprayem do gotowania i dusić przez 6 minut z każdej strony lub aż kurczak zostanie wykonany. Lekko ostudzić; pokroić w paski 1/2 cala.
Połączyć 2 łyżki szalotki, 1 łyżka musztardy Dijon, ocet, olej, pasta anchois, i czosnek w dużej misce.
Dodać ziemniaki i fasolkę szparagową; wrzucić delikatnie.
Łyżka 1 1/4 szklanki mieszanki ziemniaków na każdym z 4 talerzy; top każdej porcji z jedną czwartą pasków kurczaka. Ułóż pomidory na każdej sałatce i posyp zieloną cebulą.