S'mores na stole

S'mores na stole
Table Top S'mores może być dobrym przepisem na rozszerzenie Twojego pudełka z przepisami na desery. Za 3,05 USD za porcję przepis ten pokrywa 28% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis pozwala na przygotowanie 12 porcji, każda zawiera 1779 kalorii , 19 g białka i 39 g tłuszczu . Ten przepis z Foodnetwork ma 8 fanów. Od przygotowania do podania, przepis ten zajmuje około 2 godzin i 30 minut . Jeśli masz pod ręką cukier granulowany, mleko, sól koszerną i kilka innych składników, możesz go przygotować. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że przepis ten zasługuje na ocenę Spoonacular wynoszącą 0% . Ta ocena jest bardzo zła (ale nadal możliwa do poprawienia). Jeśli podoba Ci się ten przepis, sprawdź też inne podobne: Batony S'mores-n-berry na Narodowy Dzień S'mores - 10 sierpnia , 4 lipca Koktajl z farmy na stół z malinami, bielą i jagodami od Harvest Spirits oraz sałatka z boczkiem i błękitem na stół dla dwojga .

Instrukcje

1
Zobacz jak przygotować ten przepis.
2
Przygotowanie ciasta: Piekarnik rozgrzać do 190°C.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Funty Półsłodkiej Polewy Czekoladowej3 Funty Półsłodkiej Polewy Czekoladowej
3
W misce wymieszaj mleko, miód, melasę, wanilię i jajka. W osobnej misce wymieszaj mąkę pszenną, mąkę żytnią, 1 1/3 szklanki cukru, proszek do pieczenia i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier Puder, W Razie Potrzeby (około 1 Funta)Cukier Puder, W Razie Potrzeby (około 1 Funta)
1 1/3 Szklanki Melasy1 1/3 Szklanki Melasy
Cukier Puder, W Razie Potrzeby (ok.Cukier Puder, W Razie Potrzeby (ok.
4 Szklanki Mąki Pszennej4 Szklanki Mąki Pszennej
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Wymieszaj mokre składniki z suchymi i mieszaj, aż do całkowitego połączenia. Pracuj, aż ciasto się uformuje i uformuje w kulkę. Nie wyrabiaj za długo. Zamroź resztę ciasta do wykorzystania w przyszłości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
5
Pozostały cukier wymieszaj z cynamonem, aby uzyskać polewę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Uniwersalna, Plus Mąka StołowaMąka Uniwersalna, Plus Mąka Stołowa
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
6
Rozwałkuj ciasto na grubość około 1/8 cala. Dołóż ciasto i pokrój za pomocą noża do makaronu z falistą krawędzią, aby uzyskać 20 grahamów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Krakersy Graham, Połamane Na Duże KawałkiCałe Krakersy Graham, Połamane Na Duże Kawałki
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
7
Połóż krakersy na papierze do pieczenia, posyp cukrem cynamonowym i piecz, aż brzegi staną się złocistobrązowe, około 8 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier CynamonowyCukier Cynamonowy
Do WiązaniaDo Wiązania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Natka Pietruszki, Duża Ilość (1 Lub 2 Garście)Posiekana Natka Pietruszki, Duża Ilość (1 Lub 2 Garście)
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
1
Połóż warstwę 1 herbatnika graham, 1 czekolady, 1 pianki, przykryj kolejnym herbatnikiem graham i delektuj się.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Krakersy Graham, Połamane Na Duże KawałkiCałe Krakersy Graham, Połamane Na Duże Kawałki
Cienkie Paluszki Precelkowe Lub WykałaczkiCienkie Paluszki Precelkowe Lub Wykałaczki
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
2
Wyłóż blachę papierem do pieczenia i lekko posyp cukrem pudrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Peachie-O5 Cukierków Peachie-O
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Natka Pietruszki, Duża Ilość (1 Lub 2 Garście)Posiekana Natka Pietruszki, Duża Ilość (1 Lub 2 Garście)
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
3
Wymieszaj cukier granulowany, syrop kukurydziany i 1/2 szklanki zimnej wody w garnku o grubym dnie z termometrem cukierniczym. Doprowadź do wrzenia i gotuj do temperatury 235 stopni Fahrenheita (miękki etap kuli karmelu).
Składniki, których będziesz potrzebować
Prażone I PistacjePrażone I Pistacje
Posypki W Różnych Kolorach Lub Kolorowy CukierPosypki W Różnych Kolorach Lub Kolorowy Cukier
1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki
Cukierki Sour Brite OctopusCukierki Sour Brite Octopus
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr CandyTermometr Candy
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
4
Podczas gdy cukier się gotuje, dodaj białka do miksera. Rozpuść żelatynę w 1/4 szklanki zimnej wody i odstaw.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone
Cukierki Dla KarłówCukierki Dla Karłów
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
5
Gdy cukier osiągnie temperaturę 235 stopni Fahrenheita, natychmiast zdejmij go z ognia i wmieszaj żelatynę. Włącz mikser na wysokie obroty, podczas gdy żelatyna się rozpuszcza. Ubijaj białka na miękkie szczyty, miksując mikserem na najwyższych obrotach, a następnie wlewaj gorący cukier do jajka, tworząc emulsję podczas łączenia obu składników. Jeśli strumień będzie zbyt szybki, jajko się rozbije.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone
EmulsjeEmulsje
Cukierki Dla KarłówCukierki Dla Karłów
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
6
Gdy cały cukier zostanie już wmieszany do jajka, powstanie beza.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
7
Dodaj skórkę pomarańczową i ubijaj bezę, aż będzie miała temperaturę nieco poniżej temperatury ciała. Gdy beza osiągnie odpowiednią temperaturę, zatrzymaj mikser i włóż bezę do rękawa cukierniczego i wyciśnij na przygotowaną blachę do pieczenia. Po wyciśnięciu posyp wierzch pianek cienką warstwą cukru pudru.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Peachie-O5 Cukierków Peachie-O
Cienkie Paluszki Precelkowe Lub WykałaczkiCienkie Paluszki Precelkowe Lub Wykałaczki
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
8
Pozostaw piankę do wyschnięcia na powietrzu na 2 godziny. Przechowuj wszystkie niewykorzystane pianki w szczelnym woreczku strunowym z dużą ilością cukru pudru. Cukier zapobiega sklejaniu się pianek.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Peachie-O5 Cukierków Peachie-O
Cienkie Paluszki Precelkowe Lub WykałaczkiCienkie Paluszki Precelkowe Lub Wykałaczki
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
9
Rozpuść czekoladę w misce nad gorącą wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
10
Wlej roztopioną czekoladę na wyłożoną papierem pergaminowym blachę do pieczenia lub blat do jednej dużej blachy o grubości około 1/8 cala. Ostudź do temperatury pokojowej i połam na duże kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 30 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia12
Rodzaje PotrawDesery
Magazyn