Rzepa Karmelizowana
Karmelizowana rzepa może być tylko przystawką, której szukasz. Na 42 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 61 kalorii, 1G białka, oraz 1g tłuszczu. Ten przepis służy 6. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka pietruszki, wody, rzepy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 50%, co jest solidne. Spróbuj Karmelizowana rzepa, marchew i pasternak, Policzek Wołowy Confit Z Karmelizowaną Rzep, oraz Brukiew(brukiew lub żółta rzepa) z karmelizowaną cebulą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Roztopić masło w dużej patelni nonstick na średnim ogniu; dodać rzepy. Gotować 10 minut lub aż rzepa są rumiane.
Dodać cukier; gotować 30 sekund, ciągle mieszając.
Dodać wodę i sól; dobrze wymieszać. Gotować na wolnym ogniu, odkryte, 10 minut lub do momentu wchłonięcia większości cieczy i rzepy są miękkie.
Rzepa przełożyć do dużej miski, posypać natką pietruszki i delikatnie wrzucić.