Ryż Smażony Z Wołowiną

Ryż Smażony Z Wołowiną
Ryż smażony wołowiną jest bezglutenowe i bezmleczne przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 91 kalorii. Ten przepis służy 20. Na 62 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz warzywa stir-fry, mandarynki, Lite catalina dressing, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni chińskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Wołowina i brokuły Cauli-ryż [aka Not Chinese Not Fried Not Rice], Ryż Smażony Z Wołowiną, oraz Ryż Smażony Z Wołowiną.

Instrukcje

1
Mięso gotować w woku nieprzywierającym na dużym ogniu 3 min. lub aż równomiernie zbrązowieje, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego RyżuOpakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego Ryżu
2
Dodać 5 kolejnych składników; wymieszać. Doprowadzić do wrzenia; przykryć. Dusić 5 min.
3
Zdjąć z ognia.
4
Odstawić 5 min.
5
Dodać pomarańcze i cebulę; puch widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomarańczowyPomarańczowy
CebulaCebula

Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Azjatyckie można połączyć z Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Indaba Chenin Blanc z 4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 12 dolarów za butelkę.
Indaba Chenin Blanc
Indaba Chenin Blanc
Aromatyczne kiwi i melonowe niuanse na nosie. Mnóstwo pysznych tropikalnych smaków melona i cytrusów. Wagaśrodkowe podniebienie z długim zakończeniem, które ma odrobinę pikanterii.Połącz ze świeżą mozzarellą, krewetkami z grilla, lekkimi makaronami, czerwonym Lucjanem, pierogami, satayem z kurczaka lub mieszaną zieloną sałatką.
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia12
Magazyn