Cornbread-and-Crab-faszerowane ryby może być dobry przepis, aby rozszerzyć pole przepis dania głównego. Na 5,36 zł za porcję, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 455 kalorii, 57g białka, oraz 11g tłuszczu każdy. Jeśli masz skórkę z cytryny, pietruszkę, mieszankę maślanki kukurydzianej i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 75%, co jest dobre. Spróbuj Filety Z Ryb Nadziewanych Krabem, Filet Faszerowany Krabem O ' Fish, oraz Filety Rybne Nadziewane Krabem I Szpinakiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
2
Przygotować mieszankę chleba kukurydzianego zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cornbread Mix
3
Ostudzić 30 minut; pokruszyć w dużej misce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Drobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona Papryka
4
Tymczasem, wybrać krabmeat, usuwając wszelkie kawałki muszli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Crabmeat
5
Roztopić masło na dużej patelni na średnim ogniu; dodać seler i cebulę, i smażyć 10 do 12 minut lub do miękkości. Wymieszać w 1/2 łyżeczki. Old Bay przyprawa. Wymieszaj mieszaninę selera, kraba, kostki chleba, pietruszkę i skórkę z cytryny do pokruszonego chleba kukurydzianego, mieszając delikatnie, aż do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przyprawa Old Bay
5 Kromek Białego Chleba, Pokrojonych W 1-calową Kostkę
Srebrne Nonpareile
Do Podania Smażone Ostrygi Lub Pokrojony W Kostkę Gotowany Kurczak
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jednym winem, którego możesz spróbować jest Thrive Pinot Grigio. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 15 dolarów.