Zupa z dzikiego ryżu II
Zupa z dzikiego ryżu II może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 18g białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 346 kalorii. Na 1,21 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Mieszanka amerykańskiego sera, ryżu, bulionu warzywnego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć mleko można śledzić to danie główne z Milky Way Brownie Bites jako deser. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 55%. Spróbuj Zupa Z Dzikiego Ryżu, Zupa Z Dzikiego Ryżu, oraz Zupa Z Dzikiego Ryżu dla podobnych receptur.
Instrukcje
Opłucz i sortuj soczewicę, odrzucając wszelkie zanieczyszczenia lub skazy soczewicy.
Połącz soczewicę i wodę w średnim rondlu. Doprowadzić do wrzenia; przykryć, zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i gotować na wolnym ogniu przez 5 minut.
Odstawić na 1 godzinę, przykryty.
Odcedzić i opłukać soczewicę.
Używając średniego rondla ugotuj ryż zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
W średnim garnku dodaj soczewicę, gotowany ryż, bulion warzywny, mrożone mieszane warzywa, mleko i amerykański ser. Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i gotować na wolnym ogniu, odkryte przez 20 minut.