Ryba gotowana na parze z szalotkami i imbirem

Ryba gotowana na parze z szalotkami i imbirem
Gotowana na parze ryba z szalotki i imbiru jest bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie przepis z 8 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 77 kalorii. Na 22 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Idź do sklepu i odebrać olej sezamowy, imbir, szalotki, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Gotowana na parze cała ryba z imbirem, szalotki i soją, Ryba Gotowana Na Parze Z Szalotkami I Imbirem, oraz Cała ryba gotowana na parze z szalotkami i imbirem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść stojaki piekarnika w górnej i dolnej części piekarnika.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Piekarnik nagrzać do 450°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
3
Umieścić długi kawałek folii aluminiowej na dużej, płytkiej blasze do pieczenia( folia powinna być dłuższa niż blacha); powtórzyć z inną blachą do pieczenia; umieścić 1 całą rybę na każdym arkuszu. Doprawić każdą rybę z obu stron solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
4
Pozostałe składniki ubijamy w misce, na każdej rybie nakładamy łyżką. Uszczelnij folię luźno wokół każdej ryby, aby stworzyć nieco pojemną kieszeń.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
5
Piec 10 minut na cal grubości ryby w najgrubszej części (zwykle 20 do 25 minut dla ryby o grubości 2 cali).
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Wyjąć folię i podawać z sokami.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
7
Self
8
Zobacz analizę danych żywieniowych tego przepisu "

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 26 dolarów za butelkę.
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Mieszanka trzech wspaniałych winnic, to żywe winogrona tworzą wino przyjazne dla żywności, jasne i czyste. Szare to nie jest. kwas z gruszką, sorbetem cytrynowym, przyprawami i jaśminem sprawia, że usta są pełne wody i ręce się trzęsą.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn