Rustykalna Tarta Cebulowa Vidalia
Rustykalna tarta cebulowa Vidalian może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 27 g tłuszczu, oraz w sumie 474 kalorie. Na 1,84 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz pod ręką sól, cebulę vidalian, rozmaryn i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 23 minuty. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 31%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Rustykalna Tarta Cebulowa, Vidaliańska tarta cebulowa z boczkiem, lokalnym miodem i świeżym tymiankiem, oraz Rustykalna Tarta Z Figami, Cebulą I Gruszką.
Instrukcje
Roztopić masło na dużej patelni nonstick na średnim ogniu; dodać cebulę i dalej 3 składniki. Gotować, mieszając od czasu do czasu, 8 minut lub do miękkości.
Rozwiń piecrust na lekko posypanej mąką powierzchni. Poklepać lub przetoczyć w 12-calowe koło.
Umieść piecrust na wyłożonej pergaminem blasze do pieczenia.
Posypać 1/2 szklanki sera w środku skorupy. Łyżka mieszanki cebuli nad serem, pozostawiając granicę 2 1/2 cala.
Pozostałą 1/4 szklanki sera posypać cebulą. Fold piecrust granicy w górę i na cebuli, plisowanie jak iść i pozostawiając 4-calowy szeroki otwór w centrum.
Umyj skórkę z białkiem jajka.
Piec w 425 na dolnej półce piekarnika 17 do 19 minut lub aż skorupa będzie złoty.
Odstawić na 5 minut przed podaniem.
Rustykalna tarta cebulowa Vidalia z tymiankiem: zastąp posiekany świeży tymianek rozmarynem. Postępuj zgodnie z przepisem.