Rumiane Masło-Cynamon-Krem Serowy Lukier
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów lukier, więc dać rumiane masło-cynamon - twarogowy lukier spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, przyjazny dla fodmap i wegetariański przepis ma 395 kalorii, 2G białka, oraz 16G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 15 i kosztuje 62 centów za porcję. Jeśli masz masło, serek śmietankowy, cukier puder i kilka innych składników na rękę, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Pieczone ciasto bananowe z rumianym masłem śmietankowo-serowym lukrem, Czerwone aksamitne bułeczki cynamonowe z brązowym masłem śmietankowo-serowym lukrem, oraz Dyni cynamonowe Roladki z Klon cynamon krem ser lukier dla podobnych receptur.
Instrukcje
Masło gotować w małym ciężkim rondlu na średnim ogniu, stale mieszając, od 6 do 8 minut lub aż masło zacznie się złotobrązować. Natychmiast zdjąć z ognia.
Do miski wlać masło. Przykryć i schłodzić 1 godzinę lub do czasu, aż masło ostygnie i zacznie się zestalać.
Masło i serek ubić na średniej prędkości mikserem elektrycznym, aż będzie kremowy; stopniowo dodawać cukier puder, ubijając, aż będzie lekki i puszysty. Wymieszać z cynamonem i wanilią.