Rozkosz Buddy z tofu, brokułami i kasztanami wodnymi
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj rozkoszy Buddy z tofu, brokułami i kasztanami wodnymi. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 735 kalorii, 20g białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.44 za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka ząbków czosnku, sól, skrobia kukurydziana i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Aby wykorzystać świeży imbir, można śledzić to danie główne z Świeże Ciasteczka Imbirowe jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Smażone tofu o smaku pomarańczowym z kasztanami wodnymi, Sałatka z brokułów z boczkiem z indyka i wodnymi Kasztanami, oraz Brokuł Wołowina Z Kasztanami Wodnymi I Ryżem Jaśminowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Połącz pierwsze 5 składników, podrzucając do herbu; przykryć i marynować w lodówce 1 godzinę.
2
Odcedzić w durszlaku nad miską, zastrzegając marynatę.
Gotować brokuły florets, marchew, i łodygi brokuły we wrzącej wodzie 1 1/2 protokół; odcedzić. Zanurz się w lodowatej wodzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brokuły
Woda
Marchew
4
Drenaż.
5
Rozgrzać olej rzepakowy w woku lub dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
Opakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego Ryżu
6
Dodaj tofu; stir-fry 5 minut lub aż lekko rumiane ze wszystkich stron. Wymieszać w cebuli, imbir, i czosnek; stir-fry 30 sekund. Wymieszać w mieszaninie brokułów, groszek śnieżny, kukurydza, i kasztany wodne; Stir-fry 1 minute.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kasztany Wodne
Groszek śnieżny
Brokuły
Czosnek
Imbir
Cebula
Kukurydza
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
7
Połączyć bulion i skrobię kukurydzianą, mieszając trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia Kukurydziana
Bulion
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
8
Dodaj mieszaninę skrobi kukurydzianej, zarezerwowane marynaty i soli na patelnię; doprowadzić do wrzenia. Gotować 2 1/2 protokół lub do lekko gruby, stale mieszając.