Rozjaśniona Schłodzona Zupa Truskawkowa

Rozjaśniona Schłodzona Zupa Truskawkowa
Rozjaśniona schłodzona zupa truskawkowa może być tylko zupą, której szukasz. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 10 i kosztuje 79 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 136 kalorii. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. To będzie hit w Twoim Dzień Matki wydarzenie. Mieszanka pół na pół, truskawki, śmietana i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 35%. Spróbuj Schłodzona Zupa Truskawkowa, Schłodzona Zupa Truskawkowa, oraz Schłodzona Zupa Truskawkowa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Truskawki przetworzyć w maszynce do gotowania, aż będą gładkie, zatrzymując się, aby w razie potrzeby zeskrobać boki; wlać do dużej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Ubij na pół i pół i pozostałe składniki. Przykryć i schłodzić co najmniej 2 godziny lub do 3 dni. Wymieszać tuż przed podaniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia3
Magazyn