Rosół ze świeżymi ziołami

Rosół ze świeżymi ziołami
Rosół ze świeżymi ziołami to jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 zupa. Ten przepis służy 10. Na 47 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 54 kalorie, 2G białka, oraz 0g tłuszczu. Ten przepis z cookstr.com ma 1 fanów. Jeśli masz paprykę, marchewkę, cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Zupa pomidorowa ze świeżymi ziołami, Zupa z szynki i warzyw korzeniowych ze świeżymi ziołami, oraz Letnia zupa z dyni ze świeżymi ziołami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Za pomocą sznurka rzeźników, związać koperek, trybula i pietruszka razem w jeden duży pęczek. (Jeśli używasz estragonu, wystarczy posypać go po wsypaniu wywaru do garnka.)
Składniki, których będziesz potrzebować
EstragonEstragon
TrybulaTrybula
Pietruszka-naćPietruszka-nać
StadoStado
KoperKoper
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sznurek KuchennySznurek Kuchenny
GarnekGarnek
2
Umieścić pęczek ziół w bardzo dużym garnku wraz z bulionu kurczaka i kawałki kurczaka. Ustawić garnek na dużym ogniu i doprowadzić do wrzenia, odtłuszczając powierzchnię, gdy piana unosi się na górę. Zmniejszyć ogień do niskiego, przykryć, i gotować bulion, aż kurczaki są po prostu gotowane przez, o 45 protokół. Test na doness przez przekłucie uda widelcem; soki powinny być jasne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki KurczakaKawałki Kurczaka
BulionBulion
KurczakKurczak
ZiołaZioła
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
3
Ostrożnie wyjąć kawałki kurczaka z bulionu i odstawić do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki KurczakaKawałki Kurczaka
BulionBulion
4
Usunąć i wyrzucić wiązkę ziół.
5
Dodaj cebulę, marchew i pasternak do bulionu i wróć do wrzenia. Zmniejszyć ogień do niskiej i gotować na wolnym ogniu, aż warzywa są bardzo miękkie, o 30 protokół; widelec powinien przebić dość łatwo przez kawałek marchewki (patrz uwaga).
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
PasternakPasternak
MarchewMarchew
BulionBulion
CebulaCebula
6
Podczas gdy warzywa gotują, usuń skórę z kawałków kurczaka i wyciągnij mięso z kości. Wyrzucić skórę i kości. Grubo posiekać mięso i dodać je do zupy, gotując na wolnym ogniu przez 10 minut dłużej, aby podgrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki KurczakaKawałki Kurczaka
WarzywaWarzywa
MięsoMięso
ZupaZupa
7
Zdjąć garnek z ognia i doprawić solą i świeżo zmielonym pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz Czarny MielonyPieprz Czarny Mielony
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
8
Podawać natychmiast.
9
artykuł var
10
Typ_27_data = {};
11
artykuł
12
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje10
Ocena Zdrowia88
Magazyn