Romowie i kozy

Romowie i kozy
Romowie i kozy mogą być tylko przystawką, której szukasz. Na 98 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 24 porcje z 147 kalorii, 5G białka, oraz 12g tłuszczu każdy. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz pod ręką pieprz, masło, pietruszkę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Tarta Z Serem Figowo-Kozim, Tarty serowe z buraków i kóz, oraz Awokado, Groch I Kozi Ser Bruschetta dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pierwsze 5 składników wymieszać w płytkim naczyniu. Wymieszać z masłem; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
2
W małej misce połącz kozi ser, pieprz i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser KoziSer Kozi
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
3
Pokrój pomidory na pół poziomo; przyciąć niewielką ilość z zaokrąglonych krawędzi, jeśli to konieczne, aby połówki stały pionowo.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
4
Usuń nasiona i miąższ. Łyżka około 2 łyżeczki mieszanki sera koziego w każdej połowie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser KoziSer Kozi
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
5
Połówki pomidorów Dip, do góry nogami, w mieszaninie bułki tartej, obficie powlekając.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
1 Suszony Pieprz Morita1 Suszony Pieprz Morita
6
Umieścić, po prawej stronie do góry, na nieczystej blasze do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
7
Piec w 400 przez 15 do 18 protokół lub do lekko rumiane.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
8
Przełożyć pomidory na półmisek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
9
Mżawka z pesto.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
10
* Panko-duża gruba bułka tarta zwykle używana w japońskiej kuchni - można znaleźć na rynkach azjatyckich lub międzynarodowych. Tosty świeże bułki tartej może zastąpić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka Tarta świeżaBułka Tarta świeża
Bułka Tarta Panko Lub Mączka MacowaBułka Tarta Panko Lub Mączka Macowa
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia1
Magazyn