Romowie i kozy
Romowie i kozy mogą być tylko przystawką, której szukasz. Na 98 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 24 porcje z 147 kalorii, 5G białka, oraz 12g tłuszczu każdy. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz pod ręką pieprz, masło, pietruszkę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Tarta Z Serem Figowo-Kozim, Tarty serowe z buraków i kóz, oraz Awokado, Groch I Kozi Ser Bruschetta dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pierwsze 5 składników wymieszać w płytkim naczyniu. Wymieszać z masłem; odstawić.
W małej misce połącz kozi ser, pieprz i sól.
Pokrój pomidory na pół poziomo; przyciąć niewielką ilość z zaokrąglonych krawędzi, jeśli to konieczne, aby połówki stały pionowo.
Usuń nasiona i miąższ. Łyżka około 2 łyżeczki mieszanki sera koziego w każdej połowie.
Połówki pomidorów Dip, do góry nogami, w mieszaninie bułki tartej, obficie powlekając.
Umieścić, po prawej stronie do góry, na nieczystej blasze do pieczenia.
Piec w 400 przez 15 do 18 protokół lub do lekko rumiane.
Przełożyć pomidory na półmisek.
* Panko-duża gruba bułka tarta zwykle używana w japońskiej kuchni - można znaleźć na rynkach azjatyckich lub międzynarodowych. Tosty świeże bułki tartej może zastąpić.