Rollino Veneto (Pizza Rolls from Venice) z sałatką pomidorowo-bazyliową

Rollino Veneto (Pizza Rolls from Venice) z sałatką pomidorowo-bazyliową
Przepis Rollino Veneto (Pizza Rolls z Wenecji) z sałatką pomidorowo-bazyliową jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest super Wegetariańskie opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Na $5.98 za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 2. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 50g białka, 49g tłuszczu, oraz w sumie 1257 kalorii. Mieszanka cebuli, poszatkowane liście bazylii, mąka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Pieczona Pizza pomidorowa ze świeżą bazylią i sosem do pizzy domowej roboty, Roladki Lasagne Pomidorowo-Bazyliowe, oraz Roladki do pizzy z bazylią, suszonymi pomidorami i masłem czosnkowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Aby wyrobić ciasto, w dużej misce posypać drożdże 1 szklanką ciepłego (ok.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
DrożdżeDrożdże
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
woda.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
3
Odstawić, aż drożdże zmiękną, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
DrożdżeDrożdże
4
Dodać 2 1/2 szklanki mąki i soli; ubić mikserem na małej prędkości, aż włączone, a następnie na średniej prędkości, aż ciasto jest rozciągliwy, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
5
Jeśli używasz haka do ciasta, bij z dużą prędkością, aż ciasto będzie gładkie i elastyczne, około 5 minut. Jeśli ciasto jest nadal lepkie, ubij więcej mąki, 1 łyżkę na raz.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
6
Jeśli ugniatamy ręcznie, zeskrobujemy ciasto na lekko posypaną mąką deskę. Zagniataj, aż będzie gładka, sprężysta i nie będzie już lepka, około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
7
W razie potrzeby dodać mąkę, aby zapobiec przywieraniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
8
Podziel ciasto na pół i uformuj każdą połowę w kulkę. Ułóż kulki na lekko posypanej mąką powierzchni w ciepłym miejscu i przykryj luźno folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
9
Odstawić do podwojenia wielkości, 45 minut do 1 godziny.
10
W międzyczasie wykonaj nadzienie: na patelni o średnicy 10-12 cali na średnim ogniu, mieszaj cebulę w 1 łyżce oliwy z oliwek często, aż kuleją i zaczną brązowieć, od 3 do 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
11
Dodaj radicchio i mieszać często, aż kuleje i zaczyna brązowy, 5 do 7 protokół. Wymieszać w winie i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż odparuje, 10 do 12 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
RadicchioRadicchio
WinoWino
12
Dodać sól i pieprz do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
13
Ostudzić co najmniej 20 minut.
14
Punch każdą kulkę ciasta w dół i lekko ugniatać, aby wydalić powietrze. Na lekko posypanej mąką powierzchni, za pomocą lekko posypanego mąką wałka do ciasta, rzuć każdą kulkę w 10-do 11-calową rundę.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
PunchPunch
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wałek Do CiastaWałek Do Ciasta
15
Posypać połowę mozzarella na pół każdej rundy, w ciągu 1 cala od krawędzi; top ser równo z mieszaniny radicchio. Złóż gołą połowę każdego okrągłego ciasta nad nadzieniem, wyrównując krawędzie; krawędzie szczypta do uszczelnienia. Zaczynając od złożenia, zwiń każdą pizzę w ciasną kłodę; szczypta kłody kończy się razem, aby ją zamknąć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozdrobnione Surowe ZiemniakiRozdrobnione Surowe Ziemniaki
RadicchioRadicchio
SerSer
CiastoCiasto
RolkaRolka
16
Dzienniki transferu, seam w dół, do 12-przez 15-calowy blacha do pieczenia, kształtując się w równym rozmiarze półpierścienie i odstępy co najmniej 3 cale od siebie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
17
Piec w piekarniku regularnym lub konwekcyjnym 425 do złotego koloru, 25 do 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
18
W międzyczasie zrób sałatkę: w misce wymieszaj pomidory, bazylię, czosnek i pozostałe 2 łyżki oliwy z oliwek; dodaj sól i pieprz do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
PomidorPomidor
CzosnekCzosnek
BazyliaBazylia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
19
Za pomocą dwóch szerokich szpatułek przenieś każdy pół-pierścień na obramowaną deskę lub talerz, dopasowując końce razem, tworząc kompletny pierścień. Za pomocą łyżki szczelinowej, kopiec o 2 szklanki sałatki pomidorowo-Bazyliowej w środku pierścienia; Ustaw miskę z pozostałą sałatką obok deski lub półmiska.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomidorPomidor
BazyliaBazylia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
SzpatułkaSzpatułka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
20
Pokrój pierścień pizzy na 1 1/2 - do 2-calowych sekcji i podawaj z sałatką.
21
Uwagi: Sangiovese jest świetny mecz dla tej przystawki; spróbuj Vandale
Składniki, których będziesz potrzebować
SangioveseSangiovese
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia100
Magazyn