Rolady z polędwicy Rabe z kiełbasą i brokułami od Hatfield®
Rolady z polędwicy Rabe z kiełbasą i brokułami firmy Hatfield® mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Za $4.69 za porcję, ten przepis okładki 51% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Oglądasz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 869 kalorii, 85g białka, oraz 29g tłuszczu na porcję. Jedna osoba cieszyła się, że spróbowała tego przepisu. Jest dostarczany przez Allrecipes. Mieszanka wywaru z kurczaka, rozmarynu, parmezanu i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać świeży rozmaryn, możesz śledzić to danie główne z Jogurt waniliowy z kompotem z winogron i jagód z miodem i świeżym rozmarynem: łatwe śniadanie lub deser jako deser. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 79%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Medaliony z polędwicy wieprzowej z brokułami w blistrze Rabe, Brokuły Rabe I Kiełbasa, oraz Penne z kiełbasą i brokułami Rabe.
Instrukcje
Polędwica: weź polędwicę i pokrój wzdłuż, krojąc na drugą stronę, ale nie na drugą stronę. Otwarte połówki, układając polędwicę płasko.
Umieść polędwicę między 2 arkuszami folii; Funt do grubości 1/2 cala za pomocą młotka do mięsa lub ciężkiej patelni.
Na patelni do smażenia na średnim ogniu pokruszyć i przyrumienić słodką włoską kiełbasę.
We wrzącej osolonej wodzie gotuj brokuły rabe przez 6 minut, a następnie blanszuj w lodowatej wodzie, aby zatrzymać proces gotowania. Gdy brokuły rabe ostygną, posiekaj na kawałki 1/2 cala.
Połącz ser ricotta, brokuły rabe i kiełbasę w misce do nadziewania polędwicy.
Rozłóż mieszankę kiełbas na polędwicy i zwiń, zaczynając od dłuższego boku; zabezpiecz wieprzowinę w odstępach 1-calowych sznurkiem.
Dopraw solą, pieprzem i włoską mieszanką ziół.
W rozgrzanym piekarniku 375 stopni piec przez 20-25 minut (szukając temperatury wewnętrznej 155 stopni).
Risotto: na małym ogniu powoli roztop masło, dodaj posiekaną szalotkę i gotuj, aż będzie przezroczysta.
Dodaj ryż Arborio, pamiętaj, aby stale mieszać, aby zapobiec przywieraniu do patelni.
Pozostaw ryż do oszklenia i gotuj bez płynu przez 3-4 minuty.
Następnie dodaj białe wino i odlać.
Zagotuj wywar z kurczaka i dodaj trochę tego do ryżu na średnim ogniu. (
Dodawaj stopniowo wywar i nigdy nie dodawaj następnej kadzi, dopóki poprzednia nie wyparuje. Niezwykle ważne jest, aby nie spieszyć się z tym procesem, ale nadal dodawać cały płyn, aż ryż będzie pulchny i delikatny.)
Dopraw tę mieszankę solą i białym pieprzem. W tym czasie dodaj włoską mieszankę ziół, a jeśli chcesz uzyskać ładne kremowe risotto, możesz dodać parmezan.
Aby podać, pokrój ugotowaną polędwicę w medaliony i gont wokół risotto.
Udekoruj ogolonym parmezanem i gałązką tymianku.