Roladki Z Indyka

Roladki Z Indyka
Roladki z indyka mogą być tylko Chiński przepis, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 14g białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 333 kalorie. Ten przepis służy 5 i kosztuje $1.4 za porcję. Mało kto lubi tę przystawkę. Udaj się do sklepu i odebrać coleslaw mix, mielony imbir, olej, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Roladki Z Indyka, Roladki Jajeczne Z Indyka Phyllo, oraz Roladki z indyka i pieczarek dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Na dużej patelni, gotować indyka na średnim ogniu, aż nie będzie już różowy; odcedzić. Wymieszaj mieszankę coleslaw, sos sojowy, imbir, sól cebulową i czosnek w proszku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony O Obniżonej Zawartości Tłuszczu (Velveeta), Pokrojony W PlasterkiSer Topiony O Obniżonej Zawartości Tłuszczu (Velveeta), Pokrojony W Plasterki
Szybki Makaron Z Mieszanką Sosu śmietanowo-szczypiorkowegoSzybki Makaron Z Mieszanką Sosu śmietanowo-szczypiorkowego
Sól CebulowaSól Cebulowa
6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki ColesławMieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
2
Umieść 1/4 szklanki na środku każdego opakowania z rolkami. Fold dolnym rogu nad wypełnieniem; fold boki w kierunku środka. Zwilżyć pozostały róg owijki wodą; zwinąć szczelnie, aby uszczelnić. Powtarzam.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
3
Na patelni elektrycznej lub frytkownicy rozgrzej olej do 375°. Smażyć sajgonki, kilka na raz, przez 3-4 minuty lub do złotego koloru, często obracając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
4
Osuszyć na ręcznikach papierowych.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
5
Podawać z sosem słodko-kwaśnym.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Do 8 Gorących Ciastek, Podzielonych6 Do 8 Gorących Ciastek, Podzielonych
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia5
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn