Roladki lepkie karmelowo-orzechowe (jaśniejsze )

Roladki lepkie karmelowo-orzechowe (jaśniejsze )
Lepkie bułeczki karmelowo-orzechowe (jaśniejsze ) mogą być właśnie tym chlebem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 204 kalorie. Na 18 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 15. Mieszanka margaryny, brązowego cukru, margaryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Lepkie Roladki Karmelowo-Orzechowe, Lepkie Bułeczki Pekan Karmel Cynamon, oraz Karmelowo-orzechowe dyni lepkie rolki z King ' s Hawaiian ® Dinner Rolls # KHHolidayRollCall.

Instrukcje

1
Wymieszać 2 szklanki mąki, 1/3 szklanki cukru granulowanego, sól i drożdże w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
DrożdżeDrożdże
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Dodać ciepłe mleko, 1/3 szklanki margaryny i jajko. Beat z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości 1 minuta, scaping miski często. Beat na średniej prędkości 1 minutę, scaping miski często. Wymieszaj wystarczającą ilość pozostałej mąki, aby ciasto było łatwe w obsłudze.
Składniki, których będziesz potrzebować
MargarynaMargaryna
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
MlekoMleko
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Ciasto obrócić na lekko posypaną mąką powierzchnię. Zagnieść około 5 minut lub aż będzie gładka i elastyczna.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
4
Umieść w nasmarowanej misce i obróć nasmarowaną stroną do góry. Przykryć i odstawić w ciepłe miejsce około 1 godziny 30 minut lub do podwójnego. Ciasto jest gotowe, jeśli wcięcia pozostają po dotknięciu.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
Dno i boki patelni prostokątnej o wymiarach 13x9x2 cali. Rozwal ciasto. Spłaszczyć rękami lub wałkiem do ciasta w prostokąt, 15x10 cali, na lekko posypanej mąką powierzchni.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
PunchPunch
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wałek Do CiastaWałek Do Ciasta
PatelniaPatelnia
6
Posmarować 2 łyżkami margaryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
MargarynaMargaryna
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
7
Wymieszać orzechy pekan, 1/4 szklanki cukru granulowanego i cynamon; posypać równomiernie margaryną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
MargarynaMargaryna
CynamonCynamon
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
8
Zwiń prostokąt mocno, zaczynając od 15-calowego boku. Szczypta krawędzi ciasta w rolce do uszczelnienia. Rozciągnij i kształtuj, aż do wyrównania.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
RolkaRolka
9
Pokrój rolkę na piętnaście 1-calowych plastrów.
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
10
Umieścić nieco od siebie na patelni. Przykryć i odstawić w ciepłe miejsce o 30 minut lub aż podwójne.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
11
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
12
Piec 30 do 35 minut lub do złotego koloru.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
13
Wyjąć z patelni do stojaka z drutu. Fajne 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PatelniaPatelnia
14
Podawać na ciepło.
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 15 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia5
Magazyn