Pumpkin Brownie Chunk Ice Cream
Przepis Pumpkin Brownie Chunk Ice Cream może zaspokoić swoje Amerykańskie pragnienie w około 2 godziny. Ten przepis służy 16. Jedna porcja zawiera 214 kalorii, 8G białka, oraz 13g tłuszczu. Na 57 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka purée z dyni, cynamonu, kawałków brownie i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 1553 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Lato będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Lody Brownie Chunk, Ciasteczka ' N Cream Brownie Chunk Ice Cream, oraz Lody Dyniowe Bez Ubijania.
Instrukcje
W średnim rondlu ubij żółtka, dynię, cukier, sól i przyprawy na pastę. Powoli ubij śmietanę i mleko, aż będzie gładkie.
Ustawić na średnim ogniu i, często ubijając, gotować, aż krem grubo pokryje tył łyżki, ale przesunięty palec pozostawia czystą linię. Bourbon wymieszać, przelać do szczelnego pojemnika i schłodzić przez noc.
Następnego dnia ubijaj zgodnie z instrukcjami producenta. Po zakończeniu Usuń ubijającą się kałużę i szybko wymieszaj kawałki brownie szeroką łopatką.
Przenieść do zamrażarki i schłodzić przez 2 do 3 godzin lub do jędrności.