Risi E Bisi, Włoski Ryż I Groch

Risi E Bisi, Włoski Ryż I Groch
Przepis Risi e Bisi, włoski ryż i groszek jest gotowy w około 35 minut i zdecydowanie jest świetnym bezglutenowe opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Na 1,84 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 4. Jedna porcja zawiera 426 kalorii, 17g białka, oraz 15 g tłuszczu. 184 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka szalotki, oliwy z oliwek, pietruszki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest on dostarczany przez proste przepisy. Z łyżeczką wynik 97%, to danie jest znakomite. Spróbuj Risi e Bisi, włoski ryż i groch, Risi e Bisi-ryż i groszek po włosku, oraz Risi e Bisi (ryż i groch) dla podobnych receptur.
TrudnośćNormalny
Gotowe W35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia46
Magazyn