Ring-My-Bella Mushroom Sandwich
Jedna porcja zawiera 116 kalorii, 3G białka, oraz 7G tłuszczu. Ten przepis służy 1 i kosztuje $1.77 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka pieprzu cayenne dash, 100-kalorii płaskiej bułki kanapkowej, maślany spread i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Pikantny Pierścień Kanapkowy, Pierścionek Zaręczynowy (Bling) Finger Sandwich, oraz Pieczarkowa kanapka z grillowanym serem (aka The Mushroom Melt) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pieczarki i cebulę posmarować olejem, posypać solą i tymiankiem do smaku.
Przynieś patelnię grillową (lub dużą patelnię) rozpyloną sprayem zapobiegającym przywieraniu na średnie ciepło na piecu.
Grzyb umieścić na patelni, okrągły bok w dół, wraz z cebulą, obok siebie. Gotować przez 5 minut bez odwracania.
Tymczasem ciągnąć ser sznurkowy na kawałki i odstawić. Doprawić majonez pieprzem cayenne do smaku; dobrze wymieszać i odstawić.
Odwróć grzyby i cebulę na patelni. Top grzyby równomiernie z serem, i gotować przez kolejne 5 minut, lub aż ser i warzywa zmiękną.
Zdjąć z patelni i odstawić.
Bułkę rozetrzeć, a wnętrze każdej połówki posmarować masłem.
Posypać czosnkiem w proszku.
Połówki bułki umieścić na patelni, jeszcze na średnim ogniu, z maślanymi bokami w dół. (Alternatywnie, tosty bułka połówki w tosterze.) Raz ciepły i tasty, po 1 do 2 minutach, wyjąć i talerz z masłem boki do góry.
Posmarować masłem górną połowę bułki majonezem i odstawić na bok.
Na dolną połowę bułki ułożyć grzyb, na wierzch dodać cebulę, pomidor i sałatę. Zakończ kanapkę górną połową bułki. Teraz żuj!