Rigatoni z grillowanymi warzywami
Rigatoni z grillowanymi warzywami może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegański przepis ma 374 kalorie, 11g białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6 i kosztuje 65 centów za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Jeśli masz dziecko bakłażan, cebula, płatki papryki, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest świetny. Podobne przepisy to Rigatoni z grillowanymi pomidorami i śmietaną, Rigatoni z grillowaną papryką i cebulą, oraz Łatwy Kremowy Parmezan Rigatoni (Rigatoni Alla Panna).
Instrukcje
Rozgrzej grill lub patelnię grillową na średnim ogniu.
Doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia na dużym ogniu.
Dodać makaron i gotować aż al dente o 8 protokół.
Lekko posmaruj wszystkie strony każdego warzywa 1 łyżką oliwy z oliwek.
Umieścić na grillu lub patelni grillowej, doprawić solą i pieprzem i grillować przez 3 minuty z każdej strony.
Przełożyć na deskę do krojenia i pokroić wszystkie warzywa na kawałki wielkości kęsa.
Dodaj pozostałe 2 łyżki oliwy z oliwek do dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać płatki czosnku i czerwonej papryki i saute przez 1 minutę. Wymieszać z makaronem, dodać posiekane warzywa i wrzucić.
Przełożyć do naczynia i podawać natychmiast.