Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Resztki szynki i mieszanka warzyw może być świetny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 4. Na 1,39 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 19g białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 302 kalorie. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i podnieś fasolę, marchew, olej roślinny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 76%. Podobne przepisy to Five-Vegetable Medley, Mieszanka Warzywna, oraz Mieszanka Warzywna.
Instrukcje
1
Rozgrzej wok lub dużą patelnię olejem na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Opakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego Ryżu
2
Umieść marchew, cebulę, fasolkę szparagową, zielony groszek, brokuły, zieloną paprykę i czerwoną paprykę. Przykryć i gotować na wolnym ogniu przez około 15 minut.