Restauracja - Wysokiej Jakości Klonowe Bułeczki Owsiane
Restauracja-Wysokiej Jakości klonowe bułeczki owsiane mogą być tylko Szkocki przepis, którego szukasz. Ten wegetariański przepis służy 24 i kosztuje 32 grosze za porcję. Jedna porcja zawiera 141 kalorii, 3G białka, oraz 6G tłuszczu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Działa dobrze jako bardzo niedrogi posiłek poranny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 38 minut. Jeśli masz pod ręką cukier, mąkę, jajko i kilka innych składników, możesz to zrobić. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 15%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Patelnia kiełbasa makaron ze szpinakiem: Restauracja jakości w 30 minut, Klonowe Bułeczki Owsiane, oraz Klon-Bułeczki Owsiane.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F (220 stopni C). Linia heavy Duty blachy do pieczenia z pergaminem. Aby przygotować owoce, przykryj wrzącą wodą i odstaw 5 minut.
Odcedzić i osuszyć ręcznikiem papierowym.
W miarce dwóch filiżanek wymieszać jajko, maślankę i wanilię, syrop klonowy i ekstrakt z klonu.
W misce robota kuchennego umieść mąkę, płatki owsiane, skrobię kukurydzianą, proszek do pieczenia, sodę, sól i cukier. Krótko przetworzyć, aby wymieszać składniki. Wrzuć kawałki masła i pulsuj, aby się przeciąć. Zatrzymaj, gdy masz grubą, ziarnistą mieszankę. Alternatywnie można to zrobić za pomocą blendera do ciast lub dwóch noży.
Wyjąć mieszaninę do dużej miski do mieszania. Zrób studnię w środku. Wymieszać z maślanką / mieszanką jajeczną. Zmiksować z suszonymi wiśniami. Wymieszaj widelcem, aby uzyskać miękkie ciasto.
Obrócić na lekko posmarowaną mąką powierzchnię roboczą i zagnieść tylko, aby uzyskać lekko spoiste ciasto. Ciasto podzielić na 3 równe kawałki. Pat każdy kawałek w 8 do 10 cala koła, 1/2 do 3/4 cala grubości.
Przeciąć każdy okrąg na osiem klinów.
Umieścić na blasze do pieczenia. Wierzchy pomalować ubitym białkiem i udekorować około 1 łyżeczką cukru.
Piec w temperaturze 425 stopni F (220 stopni C) przez 15 do 18 minut lub do złotego koloru.