Reeses Pieces Double Chocolate Chunk Cookies

Reeses Pieces Double Chocolate Chunk Cookies
Reeses Pieces Double Chocolate Chunk Cookies może być tylko deserem, którego szukasz. Na 29 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 178 kalorii, 3G białka, oraz 9g tłuszczu. Ten przepis służy 24. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1758 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Mieszanka jaj, kawałki reeses, kawałki czekolady i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Reese ' s pieces double chocolate cookies, Podwójne Czekoladowe Ciasteczka, oraz Podwójne Czekoladowe Ciasteczka dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. i wyłożyć dużą blachę do pieczenia z wkładką silpat lub pergaminem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Chocodrops)(takie Jak Chocodrops)
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Z Kością Skrzydełkową, Ze SkórąZ Kością Skrzydełkową, Ze Skórą
2
Masło i cukry umieścić w mikserze stand, śmietany, aż dobrze połączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Olej Roślinny Do Posmarowania I Głębokiego SmażeniaOlej Roślinny Do Posmarowania I Głębokiego Smażenia
3
Dodaj jajko i wanilię, ubijając, aż dobrze się połączą. Powoli dodaj mąkę, kakao w proszku, sól, sodę oczyszczoną, kawałki czekolady i kawałki Reeses.Z miarką do ciastek, miarka ciasta na przygotowaną blachę do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki CzekoladyKawałki Czekolady
Sos Włoski 1 ButelkaSos Włoski 1 Butelka
1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
O Cukrze CukierniczymO Cukrze Cukierniczym
Powłoka Z Białego Cukierka, OpcjonalnaPowłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
(duża Tuba)(duża Tuba)
(Keebler)(Keebler)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
4
Piec przez 10-12 minut lub do pieczenia przez.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością Skrzydełkową, Ze SkórąZ Kością Skrzydełkową, Ze Skórą
5
Pozostaw ciasteczka do ostygnięcia na 10 minut przed przeniesieniem do regału chłodzącego.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na PółPomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
6
Serwuj i ciesz się.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia1
Magazyn