Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj ciasta Esterel. Na 2,02 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 407 kalorii. Ten przepis służy 10. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka ciężkiej śmietany, malin, białek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Toll House Cake (Layer Cake lub Bundt Cake-You Pick), Eggless Wheat Tutti Frutti Cake-wegańskie ciasto pełnoziarniste-Christmas Cake s, oraz Ananas Pudding Ciasto Ciasto Mix Ciasto dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F. zrób mąkę migdałową, umieszczając migdały w czystym, suchym, blenderze lub robocie kuchennym i siekając je, aż staną się proszkiem.
Umieścić jajka, 1 1/4 szklanki cukru pudru i mąki migdałowej w średniej wielkości misce do mieszania. Ubij mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż będzie kremowy i lekki, około 1 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W Plasterki
Piekarzy Lub Najdrobniejszego Cukru
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Takie Jak Sery Do Tacos
3
Białka umieścić w dużej misce i ubijać mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż się spieni. Zrobić francuską bezę, dodając pozostały cukier puder, 1 łyżkę na raz, i ubijając na sztywne, ale nie suche szczyty. Nie przesadzaj. Użyj gumowej szpatułki, aby złożyć mieszankę migdałową do francuskiej bezy w dwóch dodatkach, uważając, aby nie opróżnić ciasta. Delikatnie złożyć w roztopionym maśle, następnie przesianą mąkę, tylko do momentu włączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W Plasterki
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
( 23)
2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Takie Jak Sery Do Tacos
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
4
Za pomocą przesuniętej szpatułki rozprowadzić około dwóch trzecich ciasta na pergaminową blachę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szpatułka Offsetowa
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
5
Rozłóż pozostałe ciasto na połowie innego pergaminu wyłożonej blachy pan. Lekko reszta krawędzi łopatki na ciasto i delikatnie popchnąć nadmiar w kierunku krawędzi obu blach do pieczenia. Obsypać wierzchnie warstwy ciasta cukrem pudrem, aby uzyskać ładniejszą skórkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W Plasterki
Słoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
6
Piec, aż lekko i równomiernie rumiane na górze, 6 do 8 protokół.
Wyjmij warstwy ciasta z piekarnika i natychmiast rozpakuj na stojaku z drutu, aby utrzymać ciepło blachy do pieczenia z dalszego ich pieczenia. Aby zdemontować, odwróć stojak chłodzący i umieść go na wierzchu warstwy ciasta, a następnie odwróć.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
Wlać gorącą śmietanę na czekoladę i pozostawić na około 30 sekund, aby rozproszyć ogień i stopić czekoladę. Delikatnie ubijać, aż będzie gładka i jednorodna. Odstawić do użycia. Nie przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie Serca
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
4
Aby złożyć ciasto, przeciąć dużą warstwę na pół. Powinieneś teraz mieć trzy równe kawałki ciasta.
5
Umieść 1 warstwę na patelni z pergaminem. Na górze rozłóż połowę ganache na krawędzie w równej warstwie. Przykryć kolejną warstwą ciasta, następnie równomiernie rozprowadzić dżem malinowy na wierzchu aż do krawędzi. Wierzchu z trzecią warstwą ciasta i rozprowadzić Pozostałe ganache równomiernie na krawędziach. Bardzo ważne jest, aby ta warstwa była równa, ponieważ jest to górna część ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dżem Malinowy
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki