Ciasto Bananowe Z Kremem Rumowym

Ciasto Bananowe Z Kremem Rumowym
Na 2,06 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 875 kalorii, 11g białka, oraz 40 g tłuszczu każdy. Jeśli masz śmietanę, serek, masło, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy to Ciasto z truskawkami i śmietaną, Grillowany Pierścień Ananasowy Rum Sundae # SummerDessertWeek, oraz Batoniki z brzoskwiniami i śmietaną.

Instrukcje

1
Umieść stojak piekarnika w pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Wymieszać razem okruchy, masło, curry, cynamon, i 2 łyżki brązowego cukru w misce z widelcem, aż dobrze połączone. Rezerwa 1 łyżka mieszanki okruchów do dekoracji i naciśnij pozostałą mieszaninę okruchów równomiernie na dolnej i górnej stronie płytki ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Curry W ProszkuCurry W Proszku
Brązowy CukierBrązowy Cukier
CynamonCynamon
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Piec ciasto 10 minut, następnie całkowicie ostudzić w talerzu ciasta na stojaku, około 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Ubić razem twarożek, skórkę i pozostałe 6 łyżek brązowego cukru w misce z mikserem elektrycznym z dużą prędkością, aż będzie lekki i puszysty, około 1 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
Brązowy CukierBrązowy Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Śmietanę z rumem ubić w innej misce z oczyszczonymi ubijakami ze średnią prędkością, aż utrzyma miękkie szczyty. Delikatnie wymieszać jedną trzecią bitej śmietany w mieszaninie twarogu, aby rozjaśnić, a następnie złożyć pozostałą bitą śmietanę delikatnie, ale dokładnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita śmietanaBita śmietana
Serek śmietankowySerek śmietankowy
KremKrem
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
Cienko pokroić banany i ułożyć równomiernie na dnie skorupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
BananBanan
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
7
Całość kremowego nadzienia rozłożyć na bananach, a następnie posypać wierzchem przygotowaną mieszanką okruchów. Schłodzić ciasto, luźno przykryte, 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
BananBanan
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
KremKrem
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Magazyn