Really easy Apricot & amaretti cream
Really easy Apricot & amaretti cream zajmuje około 35 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 307 kalorii, 3G białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis służy 10. Na 4,47 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 7 smakoszy i kucharzy. Świetnie sprawdza się jako deser. Jeśli masz morele, ciastka amaretti, czekoladę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 47%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Apricot-Amaretti Crisp, Mus Morelowy Amaretti, oraz Ciasto amaretti brzoskwiniowo-morelowe.
Instrukcje
Piekarnik nagrzewany do 220C / wentylator 200C / Gaz
Umieść morele w foremce do pieczenia, wymieszaj ze skórką pomarańczową, sokiem i cukrem i piecz przez 15-20 minut, aż będą miękkie.
Usuń skórki, jeśli chcesz. Wrzucić do miski w celu ostygnięcia.
Ubić mascarpone i krem aż do całkowitego wymieszania.
Biszkopty przełożyć do dużej szklanej miski, a następnie udekorować morelami i kremem. Obficie rozsypać startą czekoladą, przykryć i schłodzić, aż będzie gotowa do podania.