Chocolate Meringue Smooches
Czekoladowe bezy wymagają ok. 49 minut od początku do końca. Ten deser ma 42 kalorie, 1G białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Ten przepis serwuje 48 i kosztuje 8 centów za porcję. Ten przepis z Foodnetwork ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz cukier cukierniczy, półsłodkie chipsy czekoladowe, orzechy włoskie i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia na bardzo zły (ale nadal naprawialny) wynik spoonacular 8%. Spróbuj Czekoladowo-Orzechowe Smoocze, Czekoladowo-Orzechowe Smoocze: Baci D ' Alassio, oraz Wilgotne ciasto czekoladowe z czekoladowym szwajcarskim masłem bezowym podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F.
Używając dużej miski, złóż cukier cukierniczy po trochu na sztywno ubite białka jaj.
Dodać krakersy, orzechy i wanilię i złożyć delikatnie. Czekoladę rozpuścić na podwójnym kotle i pozostawić do ostygnięcia. Stopioną czekoladę zagnieść w mieszaninę z białkiem jajka. Używając natłuszczonego arkusza ciastek, upuść mieszaninę przez zaokrąglone pół łyżeczki.
Wstawić do piekarnika i piec przez 12 minut.
Wyjmij ciasteczka z piekarnika i powtarzaj, aż ciasto zostanie zużyte.