Świąteczny Dip Warzywny

Świąteczny Dip Warzywny
Świąteczny Dip warzywny to bezglutenowy hor d ' oeuvre. Ten przepis serwuje 12 i kosztuje 66 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 4G białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 211 kalorii. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 3 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Udaj się do sklepu i odbierz sos worcestershire, pieprz, papryka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 50%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pizza Dip, Dip Karmelowy Solony, oraz Buffalo Chicken Dip podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej misce połącz pierwsze 11 składników. Przykryć i przechowywać w lodówce przez co najmniej 1 godzinę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Połóż zielony pieprz na boku; ostrym nożem zrób poziomy plaster tuż nad łodygą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielony PieprzZielony Pieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
3
Usuń górną część; Zapisz do innego użytku.
4
Usunąć błonę i nasiona. Powtórz z czerwoną papryką. Paprykę napełnić dipem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka CzerwonaPapryka Czerwona
PaprykaPapryka
NasionaNasiona
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
5
Podawać z warzywami.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
TrudnośćNormalny
Gotowe W10 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDipyPasty kanapkowe
Magazyn