Ravioli z groszkiem w sosie cytrynowo-maślanym
Przepis Ravioli i groszek w sosie cytrynowo-maślanym może zaspokoić Twoje śródziemnomorskie pragnienie w ok. 45 minut. Na 2,13 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 3. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 33g białka, 34g tłuszczu, oraz w sumie 739 kalorii. Ten przepis z Cheeky Kitchen ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odebrać parmezan, ravioli, groszek worek oz, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Homar gotowany z masłem, ravioli Muscade de Provence, sos z masłem truflowym, łosoś + ravioli z masłem cytrynowo-czosnkowym, oraz Ravioli Krabowe Nadzienie Z Masłem Cytrynowo-Kaparowym.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to świetne wybory do Ravioli. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Tenuta di Nozzole La Forra Chianti Classico Riserva z 4.3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 34 dolarów za butelkę.
Tenuta di Nozzole La Forra Chianti Classico Riserva
Rześkie, dojrzałe, czerwone jagody i wiśniowe aromaty są kształtowane przez żywą, świeżą kwasowość. W ustach smaki pokazują Klasyczne Sangiovese nuty ziemi, grzybów i skóry, z kręgosłupem mocnych, ale eleganckich tanin.Imponująca koncentracja i głębia, z aromatami i smakami jeżyn i czerwonej wiśni w pięknej kwasowości Chianti i eleganckiej strukturze taninowej.