Ravioli z brązowym masłem i szałwią

Ravioli z brązowym masłem i szałwią
Ravioli z brązowym masłem i szałwią może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 811 kalorii, 33g białka, oraz 43g tłuszczu. Na 2,12 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 4. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz pieprz, sól koszerna, parmezan i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Brązowe masło i szałwia Ravioli, Ravioli Z Brązowym Masłem I Szałwią, oraz Ravioli z brązowym masłem i szałwią dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ugotuj ravioli zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. Tymczasem, rozgrzać masło na dużej patelni na średnim ogniu, aż pieni się.
Składniki, których będziesz potrzebować
RavioliRavioli
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodać szalotki i gotować, mieszając, aż złoty, 1 do 2 protokół. Zwiększyć ogień do medium, dodać szałwii, i gotować, aż liście włącz chrupiące, o 1 1/2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzalotkaSzalotka
Szałwia LekarskaSzałwia Lekarska
3
Zdjąć z ognia. Doprawić solą i pieprzem. Odcedzane ravioli odcedzamy do garnka, dodajemy masło i szałwię i delikatnie podrzucamy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
RavioliRavioli
MasłoMasło
Szałwia LekarskaSzałwia Lekarska
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
4
Dodać 1/2 szklanki parmezanu i wrzucić ponownie. Podzielić na poszczególne miski i top z pozostałym parmezanem.
Składniki, których będziesz potrzebować
ParmezanParmezan
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano i Verdicchio to świetne wybory do Ravioli. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Poggerino Chianti Classico Bugialla Riserva z 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 44 dolarów za butelkę.
Poggerino Chianti Classico Bugialla Riserva
Poggerino Chianti Classico Bugialla Riserva
Jasny rubinowy czerwony kolor. Na nosie nuty jeżyn, skóry, wiśni i czerwonej porzeczki z odrobiną lukrecji, grafitu i tytoniu. Słodkie i trwałe taniny.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia4
Magazyn