Ravioli Plus

Ravioli Plus
Ravioli Plus może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 810 kalorii, 46g białka, oraz 44g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.24 za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Sprawdza się jako dość drogie danie główne. Udaj się do sklepu i odbierz końcówki szparagów, oliwę z oliwek, parmezan i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 57%. Podobne przepisy to Ravioli di Castagne e Treviso (kasztan i Radicchio Ravioli), Seabass Ravioli z Ischia - - - Ravioli All ' Ischitana, oraz Neapolitan Ravioli - - - Ravioli All ' Napolitana.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Gotuj ravioli zgodnie z instrukcją na opakowaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
RavioliRavioli
3
Dla dorosłych: w średniej patelni saute na średnim ogniu dodać 2 łyżki oliwy z oliwek. Gdy olej jest gorący dodać cebulę i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż cebula uwolni swój naturalny cukier i stać się złoty brąz, o 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier NierafinowanyCukier Nierafinowany
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Do cebuli dodać, pomidory, szparagi, 1/2 ravioli, 1/2 kurczaka, sól, pieprz i pozostała oliwa z oliwek i saute, aż wszystkie składniki są ogrzewane przez.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
RavioliRavioli
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
(duża Tuba)(duża Tuba)
5
Dekorujemy 1/2 bazylii i parmezanem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Pomidorowy Hunt's®Sos Pomidorowy Hunt's®
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
1
Saute pozostały kurczak z sosem pomidorowym i pozostałe ravioli. Gotować, aż sos będzie gorący i kurczak jest podgrzewany przez. Doprawić solą i pieprzem, udekorować pozostałą bazylią i parmezanem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Pomidorowy Hunt's®Sos Pomidorowy Hunt's®
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Cebula, Drobna Kostka (zostaw Do Dekoracji)Cebula, Drobna Kostka (zostaw Do Dekoracji)
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
RavioliRavioli
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Ravioli działa bardzo dobrze z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw.
Urodził się w winnicy
Urodził się w winnicy "Il Poggio" (5,5 Ha, 310 m n. p. m.), od której w 1962 roku wziął swoją nazwę: Jest to pierwszy Chianti Classico Cru. Wykonany z 90% Sangiovese i 7% Canaiolo i 3% Colorino, starzeje się przez 20 miesięcy w beczkach z francuskiego dębu. Dziś stanowi najbardziej prestiżowy produkt firmy, doceniany na całym świecie. Produkowany jest tylko w najlepszych rocznikach. Firma zdecydowała się przechowywać znaczną ilość butelek tego wina w piwnicy będącej stałym archiwum, mogącym opowiedzieć historię Castello di Monsanto
Born in the vineyard “Il Poggio” (5.5 Ha, 310 metres a.s.l.) from which in 1962, it took its name: it is the first Chianti Classico Cru. Made of 90% Sangiovese and from 7% Canaiolo and 3% Colorino, it ages for 20 months in French oak barrels. Today it represents the most prestigious product of the company, appreciated all over the world. It is produced only in the best vintages. The company has chosen to keep a considerable quantity of bottles of this wine in the cellar being the permanent archives, able to tell the history of Castello di Monsanto
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia13
Magazyn