Raleys Irish Corned Beef Gulasz
Need a dairy free main course? Raleys Irish Corned Beef gulasz może być doskonałym przepisem, aby spróbować. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 571 kalorii, 30g białka, oraz 35 g tłuszczu. Na 2,63 zł za porcję, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 12 mówi, że trafił w sedno. Jest idealny do dzień św. Patryka. Mieszanka peklowanego mostku wołowego, ocet destylowany, cebula i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis jest typowy dla kuchni europejskiej. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 40 minut. Z łyżeczką wynik 89%, to danie jest doskonałe. Podobne przepisy to Domowa Irlandzka peklowana wołowina i warzywa, Irish Channel peklowana wołowina i kapusta, oraz Peklowana Wołowina I Kapusta Z Sosem Z Musztardy Irlandzkiej.
Instrukcje
Umieść mąkę w dużej misce; wrzucić peklowane kostki wołowiny w mące do herbu.
Rozgrzać oliwę z oliwek w dużym ciężkim garnku lub holenderskim piekarniku na średnim ogniu i brązową kostkę wołowiny ze wszystkich stron, o 10 protokół.
Posypać pakiet przypraw z peklowanej wołowiny na mięso; wymieszać ziemniaki, pasternak, marchew, cebula, Woda, Piwo stout, bulion wołowy, i wszelkie niewykorzystane mąki; wymieszać do połączenia. Doprowadzić do wrzenia.
Zmniejszyć ogień do niskiej i gotować na wolnym ogniu, aż peklowana wołowina jest bardzo delikatna i gulasz zgęstniał, 2 do 2 1/2 godziny.
Wymieszać kapustę do gulaszu i dusić do miękkości, o 15 protokół. Wymieszać z octem.