Ragout Z Indyka Belgijskiego
Ragout z belgijskiego indyka może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.51 za porcję. Jedna porcja zawiera 411 kalorii, 39g białka, oraz 20 g tłuszczu. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz kawałki marchew, sól, por i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Kiełbasa Z Indyka I Fasolka Ragout, spaghetti squash z kiełbasą indyczą ragout, oraz Slow-Cooker Turkey-Butternut Squash Ragout.
Instrukcje
Usuń skórę z indyka; pokrój mięso z kości. Wyrzucić skórę i kości; pokroić mięso na kawałki 1 1/2 cala.
Indyka posypać 1/2 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu.
Rozgrzać olej w małym holenderskim piecu na średnim ogniu.
Dodać indyka; gotować przez 6 minut lub aż rumiane, mieszając od czasu do czasu.
Wyjąć indyka i soki z patelni. Zmniejszyć ogień do średniej; roztopić masło na patelni.
Dodaj por i marchew; przykryć i gotować 12 minut lub aż por zacznie brązowieć, mieszając od czasu do czasu.
Powrót indyka i soki na patelnię.
Mąkę posypać mieszaniną indyka; dobrze wymieszać, aby pokryć.
Dodaj 1/2 łyżeczki soli, 1/4 łyżeczki pieprzu, bulion, cukier i piwo. Doprowadzić do wrzenia; przykryć.
Piec w 300 przez 50 minut lub aż indyk będzie miękki. Wymieszać z musztardą i octem; posypać natką pietruszki.