Satay Wołowy Z Sosem Orzechowym
Satay wołowy z sosem orzechowym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy, bezmleczny i przyjazny dla fodmap przepis służy 4 i kosztuje 2,42 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 34g białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 375 kalorii. Jeśli masz ocet balsamiczny, sok z cytryny, drewniane szaszłyki nasączone wodą i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Satay Wołowy Z Sosem Orzechowym, Kokosowy Satay wołowy z sosem orzechowym, oraz Satay wołowy z pikantnym sosem orzechowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małej misce, wymieszać masło orzechowe, sos sojowy, ocet, sok z cytryny, 1 łyżka mieszanki dressing, i 3/4 szklanki wody i odstawić.
Jeśli paski wołowiny nie zostały jeszcze spłaszczone, delikatnie uderz je płasko wałkiem do ciasta. W misce, wymieszać wołowinę, olej, i pozostałą mieszankę sos sałatkowy. Okryj każdy pasek wołowiny i nawlecz szaszłyk przez niego. Broil 2 do 3 minut na stronę.
Satays podawać na gorąco z sosem do zanurzania.
Jeśli zrobiłeś to od podstaw: 1 godzina