Zrób Prawdziwe Wyzwanie Kulinarne: Suszona Wołowina!

Zrób Prawdziwe Wyzwanie Kulinarne: Suszona Wołowina!
Zrób Prawdziwe Wyzwanie Kulinarne: Suszona Wołowina! może to tylko przystawka, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 20g białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 139 kalorii. Ten przepis służy 16 i kosztuje 86 centów za porcję. Jeśli masz okrągły stek, chipotle chile proszku, garilc proszku, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 32 godziny i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Jak zrobić mieloną wołowinę, Codzienna Granola z prawdziwego jedzenia, naprawdę prosta, oraz Beef Jerky, Wołowina W Stylu Kowbojskim.

Instrukcje

1
Pokrojony stek umieść w plastikowej torebce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru TłuszczuPodwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, OpcjonalnieDodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
2
Ubić sos sojowy, cukier trzcinowy, cebulę w proszku, czosnek w proszku i chipotle chile razem w dużej misce do mieszania i wlać do zamykanej plastikowej torby na stek. Marynować w lodówce przez co najmniej 4 i do 8 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej PieprzowyOlej Pieprzowy
Ser Topiony O Obniżonej Zawartości Tłuszczu (Velveeta), Pokrojony W PlasterkiSer Topiony O Obniżonej Zawartości Tłuszczu (Velveeta), Pokrojony W Plasterki
Posiekana Biała Cebula (z 1 Dużej Lub 2 Małych Cebul)Posiekana Biała Cebula (z 1 Dużej Lub 2 Małych Cebul)
Barwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według UznaniaBarwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru TłuszczuPodwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Sery Do TacosTakie Jak Sery Do Tacos
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, OpcjonalnieDodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
3
Odcedzić marynatę z mięsa i umieścić paski sezonowanej wołowiny na tacach odwadniacza żywności. Odwodnić około 140 F około 24 do 36 godzin w zależności od wilgotności otoczenia w kuchni. Po wyschnięciu suszona wołowina może być przechowywana w hermetycznym pojemniku w temperaturze pokojowej przez około 3 miesiące.
Składniki, których będziesz potrzebować
Beef JerkyBeef Jerky
Potrójne, PrzyciętePotrójne, Przycięte
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
DehydratorDehydrator
TrudnośćEkspert
Gotowe W32 hrs, 5 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia19
Magazyn