Zrób Prawdziwe Wyzwanie Kulinarne: Suszona Wołowina!
Zrób Prawdziwe Wyzwanie Kulinarne: Suszona Wołowina! może to tylko przystawka, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 20g białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 139 kalorii. Ten przepis służy 16 i kosztuje 86 centów za porcję. Jeśli masz okrągły stek, chipotle chile proszku, garilc proszku, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 32 godziny i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Jak zrobić mieloną wołowinę, Codzienna Granola z prawdziwego jedzenia, naprawdę prosta, oraz Beef Jerky, Wołowina W Stylu Kowbojskim.
Instrukcje
Pokrojony stek umieść w plastikowej torebce.
Ubić sos sojowy, cukier trzcinowy, cebulę w proszku, czosnek w proszku i chipotle chile razem w dużej misce do mieszania i wlać do zamykanej plastikowej torby na stek. Marynować w lodówce przez co najmniej 4 i do 8 godzin.
Odcedzić marynatę z mięsa i umieścić paski sezonowanej wołowiny na tacach odwadniacza żywności. Odwodnić około 140 F około 24 do 36 godzin w zależności od wilgotności otoczenia w kuchni. Po wyschnięciu suszona wołowina może być przechowywana w hermetycznym pojemniku w temperaturze pokojowej przez około 3 miesiące.