Rabarbarowe Ciasto Wiśniowe
Rabarbarowe ciasto wiśniowe to bezglutenowe i bezmleczne deser. Jedna porcja zawiera 102 kalorie, 1G białka, oraz 0g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 58 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Dzień Matki będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz nadzienie z wiśni, cukier, rabarbar i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 33%. Podobne przepisy to Ciasto Wiśniowe, Domowe batoniki wiśniowe z serem śmietankowym, oraz Rabarbarowe Ciasto Wiśniowe.
Instrukcje
Połączyć rabarbar, cherry Pie nadzienie, cukier, i tapioka w dużej misce.
Wlać nadzienie do nieprzygotowanej skorupy ciasta i przykryć skórką z ciasta.
Wierzch posmarować mlekiem i posypać cukrem.
Piec w temperaturze 400 stopni F (200 stopni C) przez 40 do 45 minut.