Rabarbar Truskawkowy Crunch

Rabarbar Truskawkowy Crunch
Rabarbar truskawkowy Crunch może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis służy 18. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 247 kalorii, 2G białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Na 53 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś truskawki, masło, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Matki. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 17%, co nie jest tak spektakularne. Podobne przepisy to Truskawkowy Rabarbar Crunch, Rabarbar Truskawkowy Crunch, oraz Makijaż Truskawka Rabarbar Crunch.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
W dużej misce wymieszaj biały cukier, 3 łyżki mąki, truskawki i rabarbar.
Składniki, których będziesz potrzebować
TruskawkiTruskawki
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
RabarbarRabarbar
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Umieścić mieszaninę w naczyniu do pieczenia 9x13 cali.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
4
Wymieszać 1 1/2 szklanki mąki, brązowy cukier, masło, i owies, aż crumbly. Możesz użyć do tego blendera do ciast. Pokruszyć na wierzchu mieszanki rabarbaru i truskawek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
TruskawkiTruskawki
RabarbarRabarbar
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Owies ZwyczajnyOwies Zwyczajny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
5
Piec 45 minut w nagrzanym piekarniku, lub do chrupiące i lekko rumiane.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje18
Ocena Zdrowia1
Magazyn