Quinoa tabbouleh
Quinoa tabbouleh wymaga około 20 minut od początku do końca. Ta przystawka ma 389 kalorii, 9g białka, oraz 22g tłuszczu na porcję. Ten bezglutenowy, bezmleczny, lacto ovo wegetariański i wegański przepis służy 4 i kosztuje 2,12 zł za porcję. Ten przepis z BBC Good Food ma 98 fanów. Jeśli masz pod ręką ogórek, dymkę, miętę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest to raczej tanie przepis dla fanów kuchni middl eastern. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 99%, co jest niesamowite. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Quinoa Tabbouleh, Quinoa Tabbouleh, oraz Quinoa Tabbouleh.
Instrukcje
Dobrze wypłukać komosę ryżową i umieścić na patelni z około dwukrotnie większą objętością wody. Doprowadzić do wrzenia, przykryć, zmniejszyć ogień i delikatnie gotować na wolnym ogniu przez 10 minut lub aż ziarno się rozpakuje. Wyłączyć ogień i pozostawić do ostygnięcia, a następnie spuścić pozostałą wodę.
Doprawić komosę ryżową, wymieszać z sokiem z cytryny i olejem i pozostawić do całkowitego ostygnięcia. Pozostałe składniki wymieszać, następnie podawać.