Quiche Z Karmelizowaną Cebulą

Quiche Z Karmelizowaną Cebulą
Karmelizowana cebula Quiche może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 19g białka, 40 g tłuszczu, oraz w sumie 565 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.44 za porcję. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jest to raczej niedrogi przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Jeśli masz ser gruyere, cebulę, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Quiche Z Karmelizowaną Cebulą, Quiche Z Karmelizowaną Cebulą, oraz Quiche z cukinią i karmelizowaną cebulą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 42
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Rozwiń piecrusts; stos na lekko nasmarowanej powierzchni.
3
Zwiń ułożone kawałki w 12-calowe koło. Dopasuj piecrust do 10-calowej patelni do głębokich naczyń z wyjmowanym dnem; naciśnij na karbowane krawędzie. Odciąć nadmiar piecrust wzdłuż krawędzi. Linia piecrust z folii aluminiowej lub pergaminu, i wypełnić odważnikami ciasta lub suszonej fasoli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SuszonaFasola Suszona
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
Forma TartaForma Tarta
4
Umieść patelnię na wyłożonej folią blasze do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PatelniaPatelnia
5
Piec 12 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Wyjąć ciężarki i folię, i piec 8 Więcej minut. Ostudzić całkowicie na blasze do pieczenia na stojaku z drutu (około 15 minut). Zmniejsz temperaturę piekarnika do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
7
Tymczasem cebulę gotować w gorącym oleju na dużej patelni na średnim ogniu, często mieszając, 15 do 20 minut lub aż cebula będzie karmelowa.
Składniki, których będziesz potrzebować
KarmelKarmel
CebulaCebula
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
8
Wyjąć z ognia i wymieszać z natką pietruszki i boczkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka-naćPietruszka-nać
BoczekBoczek
9
Połowę mieszanki cebuli umieścić w tartej skorupie, a na wierzchu połową sera; powtórzyć z pozostałą mieszanką cebuli i serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
CebulaCebula
10
Ubijamy pół na pół i kolejne 4 składniki; polewamy serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
11
Piec w 350 przez 40 do 45 minut lub aż zestaw. Ostudzić na blasze do pieczenia na blasze drucianej 15 minut przed podaniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik

Polecane wino: Bordeaux, Szampan, Biały Bordowy

Bordeaux, szampan i biały Burgundy to świetny wybór dla Francuzów. Francuskie wino jest tak samo różnorodne jak francuskie jedzenie, ale rzadko pomylisz się z szampanem. Jeśli posiłek wymaga białego wina, możesz również spróbować białego burgunda. Dla czerwonego, spróbuj Red bordeaux blend. Jedno wino, którego można spróbować to Calvet Cremant de Bordeaux Brut. Ma 4,9 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 17 dolarów.
Calvet Cremant de Bordeaux Brut
Calvet Cremant de Bordeaux Brut
Piękne złocistożółte ciało z bardzo drobnymi i trwałymi pęcherzykami.Wyrazisty nos żółtych owoców i brioche. Świeże i zrównoważone podniebienie.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje8
Ocena Zdrowia9
Magazyn