Quiche Pomidorowo-Karczochowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów śródziemnomorskich, więc spróbuj Quiche pomidorowo-Karczochowego. To danie główne ma 317 kalorii, 14g białka, oraz 15 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.32 za porcję. Jeśli masz oregano, częściowo odtłuszczony ser mozzarella, czosnek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 39%, co nie jest takie wspaniałe. Podobne przepisy to Karczoch i suszone na słońcu pomidory Quiche, Sałatka z karczocha, pomidora wiśniowego i fety z karczochem-Pesto Crostini, oraz Quiche Z Karczocha.
Instrukcje
Połączyć pomidora i wody; odstawić 15 minut.
Odcedzić i pokroić w cienkie plasterki.
Ciasto oddzielić na paski. Cewka 1 pasek ciasta.
Dodaj drugi pasek do końca pierwszego, szczypanie kończy się razem; Kontynuuj zwijanie. Powtórz procedurę z pozostałymi paskami, aby utworzyć okrągłą cewkę o średnicy 8 cali. Naciśnij zwinięte ciasto do 13-calowego koła i umieść w 9-calowym cieście pokrytym natryskiem do gotowania. Wchodzisz krawędzie pod, i flet; posypać mąki kukurydzianej.
Karczochy spuścić w sitku z siatki drucianej, zastrzegając płyn; posiekać karczochy.
Wlać płyn do patelni nonstick; umieścić na średnim ogniu do gorąca.
Dodać czosnek i cebulę; saute 5 protokół. Wymieszać z bazylią i oregano; zdjąć z ognia.
Ułóż mieszankę pomidorów, karczochów i cebuli na cieście; posyp serem.
Połączyć mleko i pozostałe 3 składniki w pojemniku blendera elektrycznego; przykryć i przetworzyć, aż będzie gładka.
Piec w temperaturze 375 przez 35 minut.