QUESADILLAS z grzybami i cebulą
QUESADILLAS z grzybami i cebulą może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje 55 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 110 kalorii. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, śmietanę, salsę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 21 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Z łyżeczką wynik 39%, to danie nie jest takie wspaniałe. Podobne przepisy to Łatwe QUESADILLAS z grzybami i cebulą, Grzybowe Quesadillas, oraz Grzybowe Quesadillas.
Instrukcje
Umieść dużą patelnię nieprzywierającą pokrytą sprayem do gotowania na średnim ogniu.
Dodać grzyby i cebulę; gotować 3 protokół lub do miękkości.
Przetrzeć patelnię ręcznikami papierowymi; ponownie zalać sprayem do gotowania. 1 stronę tortilli przykryć sprayem do gotowania.
Umieść tortillę, powleczoną bokiem w dół, na patelni, a górę z 1/2 szklanki mieszanki grzybowej, 2 łyżki sera i tortilla; gotować 2 minuty lub aż rumiane. Pokryć wierzch quesadilli sprayem do gotowania. Włącz quesadilla za pomocą szerokiej szpatułki; gotować 1 minutę lub aż rumiane, naciskając na quesadilla spłaszczyć jak gotuje. Odstawić i ogrzać. Powtórz procedurę z pozostałymi tortillami, mieszaniną grzybów i serem.
Każdą quesadillę pokroić na 4 kliny.
Podawać natychmiast z salsą, kolendrą i kwaśną śmietaną.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Francis Ford Coppolan Oregon Pinot Noir z 4.6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 21 dolarów za butelkę.
Francis Ford Coppola Oregon Pinot Noir
Uprawiana w apelacji, która doświadcza chłodnych lat i łagodnych zim, ta Pinot Noir oferuje ekscytujący kontrast z kalifornijską butelką Coppoli, wyrażając delikatniejszą strukturę tanin i wyższą kwasowość, która czyni ją elegancką i proporcjonalną. To wino odzwierciedla istotę apelacji i smaki, które czynią Oregon Pinot Noir tak pożądanym.Lekkie i stylowe podniebienie prezentuje świeżo zebranąjakość, żywą kwasowość i dobrze zbalansowaną dębową słodycz.Ten rocznik jest owocem z satynową elastyczną teksturą i dojrzałymi taninami. Dzięki starannemu doborowi beczek notatki z grillowanych migdałów i pieczywa tostowego są pięknie wkomponowane w matrycę smakową.